The Ceremony

Difficulty
2-6
Players
90
Minutes

Diep in de afgelegen stad Zwevegem, waar de schaduwen zich verspreidden als een vergeten nachtmerrie en de oevers van het kanaal Kortrijk/Bossuyt een sinistere stilte bewaarden, was een eeuwenoud kwaad geworteld. Al sinds 1647 hadden de Getikten van Mephistopheles hier hun donkere aanwezigheid laten gelden, verscholen in een verlaten pand aan de oever van het kanaal.

Deze sekte was een duister gezelschap dat Mephistopheles, een demon van ongekende gruwelijkheid, aanbad. Hun overtuigingen gingen verder dan het menselijk begrip, en ze offerden onschuldige kinderen jonger dan zestien jaar aan hun demonische heer. Het kwaad had zich eeuwenlang genesteld in de muren van hun sinistere onderkomen.

De sekte had een beruchte ceremonie die plaatsvond op de donkerste nacht van het jaar. Het verlaten pand, gehuld in mysterie en angst, werd dan een tempel van de waanzin. De sekteleden droegen uniformen die hun toewijding aan Mephistopheles weerspiegelden, en ze moesten hun sekteteken tonen aan de angstaanjagende sekteleider, wiens naam slechts fluisterend werd uitgesproken.

Bij de ceremonie werden verschillende offers gebracht. De lucht vulde zich met het onheilspellende gezang van de sekteleden, dat leek te komen vanuit de krochten van de hel zelf. De offers werden naar het altaar geleid, waar kaarsen in duivelse roodheid flakkerden, en de demonische aanwezigheid van Mephistopheles werd bijna tastbaar.

De onderzoekers, jullie, worden ingezet om de geheimen van deze sekte te onthullen en de vermiste kinderen te redden. Jullie zouden undercover moeten gaan, je voordoen als sekteleden, en de duisternis van Zwevegem binnendringen zonder opgemerkt te worden. De nacht zal gevuld zijn met gevaren, en jullie moed en scherpzinnigheid zullen op de proef worden gesteld terwijl jullie de gruwelijke waarheid over de Getikten van Mephistopheles proberen te ontrafelen.

Terwijl de ceremonie naderd en de nacht dichterbij sloopt, beginnen de schaduwen van Zwevegem te fluisteren. Jullie staan op het punt om deel te worden van iets sinisters en onheilspellends, iets dat eeuwenlang heeft gewacht om ontdekt te worden. Durven jullie de confrontatie aan met de demonen die de sekte aanbidden en zullen jullie erin slagen om het kwaad te overwinnen en de onschuldigen te redden? De angstaanjagende ceremonie wacht, en jullie avontuur in de duisternis van Zwevegem begint.

Opmerking:
Dit is deel 2 van de Nightmarequest Saga, wij raden aan eerst House of Clocks te spelen.
Deze game is enkel beschikbaar in de Extreme Hardcore Terror mode.

Booking Form

juni 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30