House of Clocks

Difficulty
2-6
Players
90
Minutes

Diep in de sinistere schaduwen van Zwevegem, waar de nacht de stad omhulde in een spookachtige stilte en de klokken van oude kerken zwegen, school een gruwelijk geheim. In het jaar 1647, aan de oevers van het spookachtige kanaal Kortrijk/Bossuyt en naast een vervallen, vergeten pand, verrees een sekte die het kwaad aanbad als hun god: “De Getikten van Mephistopheles.”

Het begon met de legende van een oude horlogemaker, een verbannen ziel die eeuwen geleden had ontdekt hoe hij de kracht van Mephistopheles in horloges kon vangen. Deze horloges, die ooit bedoeld waren om de tijd bij te houden, werden omgebogen tot een sinister instrument van duistere rituelen.

De sekte was er stellig van overtuigd dat ze Mephistopheles konden oproepen door onschuldige kinderen te offeren, niet ouder dan zestien jaar. Hun geloof was diep geworteld in de macabere krachten van de demon, en hun horloges werden een symbool van hun duivelse toewijding.

Het vervallen pand aan de oevers van het kanaal was hun heiligdom, waar ze samensmolten met de nacht. De duistere rituelen die zich binnenin afspeelden, werden begeleid door het angstaanjagende getik van de verdoemde horloges. De tijd leek te bevriezen terwijl de sekte de grens tussen werkelijkheid en duisternis oversteeg.

Recentelijk, in de moderne tijd, werd Zwevegem opnieuw geteisterd door de nachtmerrie uit het verleden. Zes kinderen waren verdwenen, hun onschuldige levens in gevaar door de Getikten van Mephistopheles. De stad was in paniek, en er ging een rilling van angst door de straten.

Jullie, dappere onderzoekers, worden opgeroepen om de waarheid te onthullen en de vermiste kinderen te redden. Het vervallen pand aan het kanaal wacht op jullie, met zijn sombere kamers doordrenkt van duisternis. Jullie moeten hier op ontdekking gaan waar de sekte haar duistere rituelen voltrok, om de kinderen te bevrijden en de Getikten van Mephistopheles te ontmaskeren.

Terwijl de horloges van de sekte onheilspellend tikken en de nacht zich als een deken om Zwevegem sluit, naderd het moment van de waarheid. Jullie zijn de laatste hoop voor de onschuldige kinderen en de stad zelf. Durven jullie de confrontatie aan met de Getikten van Mephistopheles en de angstaanjagende geheimen van Zwevegem onthullen? De klokken tikken genadeloos door, en de duisternis wacht.

Dare 2 Escape! Nightmarequest

OPMERKING:
Deze game kan in 2 verschillende versies worden gespeeld.
De terror versieof de EXTREME Hardcore terror versie.

Booking Form

juni 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30