Hoe Werkt Alles

Wie Kan Spelen?

Nightmarequest is perfect voor iedereen die wel tegen wat angst kan. Er zijn geen speciale vaardigheden nodig om een geweldige tijd te hebben. Neem je vrienden, familie, collega's of gewoon een stel willekeurige mensen mee en leef je uit.

Hoe is jullie chemistry

Onze escape rooms zijn ontworpen voor intense deelname van de groep die probeert te ontsnappen. Vertrouwen en Samenwerking is van groot belang om te slagen. Het is perfect voor teambuilding in jouw stad.

Voor Speciale Gelegenheden

Wat voor feest het ook is, Nightmarequest is er om het naar een hoger niveau te tillen. Boek je kamer en neem contact met ons op om te zien hoe we kunnen helpen om elke speciale gelegenheid nog beter te maken.

FAQs

Indien u een andere vraagt heeft, voel u vrij ons te contacteren!
Een Escape Game is een levensechte ervaring waarbij deelnemers in een kamer worden opgesloten en elementen van de kamer, de collectieve kennis en het verstand van de groep moeten gebruiken om aanwijzingen te vinden, puzzels op te lossen en binnen een bepaalde tijd te ontsnappen en/of het ontbrekende voorwerp te vinden. Wij gaan echter nog een stapje verder. Bij ons staat de Escape Game op zich niet zo zeer centraal, wel de Terror ervaring. wij zorgen voor een extra hardcore terror ervaring door middel van Live-acting en interractie.
Jullie worden effectief opgesloten in de kamers, echter blijft alles steeds onder de controle van onze acteurs en game master. U zult het gevoel van angst en gevaar ervaren, echter zal u op geen enkel moment in echt gevaar verkeren. Bij onze ervaringen maken wij steeds gebruik van een stopwoord, wanneer de angst u te veel wordt, kunt u het stopwoord gebruiken en stopt uw Terror ervaring
Een sessie duurt gemiddeld 90 minuten. Echter kan dit wel enkele minuten uitlopen.
Zeker en vast! Al onze games zijn compatibel en de verhaallijnen kruisen elkaar. Durf jij het aan en ga jij mee in de volledige Nightmarequest Saga?
Tijdens de sessie zijn jullie de enige spelers in de kamer. Echter kan een Acteur en/of Game master voor interactie en extra terror voor jullie zorgen
Onze games zijn Next-Level en niet zoals andere escape games. Daarom raden wij steeds aan voor oude kledij te zorgen. Het kan zeer goed zijn dat uw kleding tijdens onze sessies vuil worden of zelfs stuk gaan. Wij raden u dan ook aan eventueel extra kledij mee te brengen voor na de sessie
Wij aanvaarden enkel spelers vanaf 18 jaar en bij ondertekening van eigen verantwoordelijkheid Spelers vanaf 16 jaar worden enkel geaccepteerd indien begeleid door een volwassene en bij ondertekening van eigen verantwoordelijkheid
Wij zouden graag volmondig JA antwoorden hierop, helaas is dit niet het geval. Indien u of iemand van u groep een aandoening heeft, vragen wij om contact met ons op te nemen, zo kunnen wij samen bekijken of onze games al dan niet mogelijk zijn.
Ja, wij hebben een eigen private parking waar ongeveer ruimte is voor 4 wagens.
Nee, dit is ten strengste verboden! Bij de aanvang van de games zullen wij er trouwens extra op letten dat er geen gsm’s, smartphones, tablets of andere communicatiemiddelen meegenomen worden in de escape rooms. Deze horen immers thuis in de gratis ter beschikking gestelde lockers. Om onze games ook voor andere, toekomstige ‘Spelers’ aantrekkelijk en uitdagend te houden, is het verder verboden om enig beeldmateriaal van onze games vast te leggen en/of publiek te maken. Onze games zijn auteursrechtelijk beschermd. Wij rekenen dus op jullie fairplay en respect voor jezelf en voor alle andere spelers.
Al onze games zijn in Nederlands, Engels & Spaans speelbaar.