Seance of shadows

Difficulty
2-6
Players
90
Minutes

Titel: “Seance of Shadows: De Verlossing van de Duisternis”

Inleiding

Welkom bij het aangrijpende derde deel van de game uit de Nightmarequest saga “Seance of Shadows.” In deze grimmige aflevering, getiteld “De Verlossing van de Duisternis,” word je geconfronteerd met de schaduwachtige nasleep van de ontmaskering van de Getikten van Mephistopheles, een sekte die eeuwenlang Zwevegem in zijn greep hield.

Hoofdstuk 1: Duisternis Ontwaakt

De onthulling van de sekte heeft Zwevegem in een staat van onrust achtergelaten. Kinderen blijven vermist, en de geesten van de sekteleden spoken door de stad. Als onderzoeksteam is het jouw taak om de mysteries die de sekte omringen op te lossen en de verloren zielen te bevrijden.

Hoofdstuk 2: De Gekwelde Geest van de Horlogemaker

De grondlegger van de sekte, de meesterlijke horlogemaker en tevens de sekteleider, rust niet in vrede. Zijn geest is doordrongen van duisternis en gevangen in een eindeloze spiraal van kwelling. Om de sekte volledig te stoppen, moeten jij en je team zijn geest bevrijden.

Hoofdstuk 3: Het Tijdloze Kwaad

De leden van de sekte beheersen de kunst van het tijdreizen, waardoor ze de realiteit naar hun hand kunnen zetten. Je zult geconfronteerd worden met ontmoedigende uitdagingen terwijl je de geesten van de sekte probeert te bevrijden en hun duistere geheimen te onthullen.

Hoofdstuk 4: De Seance van Verlossing

Het hoogtepunt van je reis brengt je naar een angstaanjagende seance, waarin je de geesten van de sekte zult confronteren. Je zult getuige zijn van hun pijn, hun verlangen naar verlossing en hun duistere geheimen.

Hoofdstuk 5: De Eindstrijd

Nu is de tijd gekomen om de geesten van de sekte en de horlogemaker zelf te confronteren in een epische strijd die de grenzen van de tijd zal tarten. De toekomst van Zwevegem en de sekte rust op je schouders.

Epiloog: De Balans van Duisternis en Licht

Na de seance staat Zwevegem voor een cruciale keuze: zal de stad verlost worden van de eeuwenoude schaduw van de sekte, of zal het blijven zwichten voor het tijdloze kwaad? De uitkomst blijft onzeker, en de toekomst van Zwevegem is in jouw handen.

Durf je de confrontatie aan te gaan met de tijdloze duisternis en de verdoemde zielen? Bereid je voor op “Seance of Shadows: De Verlossing van de Duisternis,” waarin de grenzen van de realiteit vervagen en het lot van Zwevegem op het spel staat. Het is een angstaanjagende en meeslepende reis waarvan het einde nog niet is geschreven.

Booking Form

juni 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30